SZERETETLÁNG FESZTIVÁL – 2024. augusztus 31.

AUGUSZTUS 31-ÉN 9-17:30-IG A MÁRIAREMETEI KEGYTEMPLOM PARKJÁBAN

Kiemelt előadónk Dominik Chmielewski SDB atya, napjaink egyik legnagyobb hatású papja Lengyelországban, aki korábban a Lengyel Harcművészeti Szövetség karate igazgatója volt, de megtérése után Krisztusnak és Máriának szentelte életét.

Amellett, hogy előadásai rendkívül népszerűek a fiatalok körében, ő alapította a Szűz Mária Harcosai közösséget, amelyik minden hónap első szombatján férfiak ezreit hívja közös rózsafüzér imára. Kezdeményezése már a világ számos országában terjed, köztük hazánkban is. Vannak előadásai, melyeket több, mint háromilló ember nézett meg a videómegosztó portálokon! Aki szeretné őt előzetesen is hallani, szeretettel ajánljuk az alábbi magyar feliratos előadását:  https://www.youtube.com/watch?v=gTjFpWHKjJY

Dominik atya „izgalmas” megtéréséről a következő linkre kattintva olvashatsz: https://szeretetlang.hu/2024/06/23/aki-harci-karate-mester-volt-de-mariat-es-a-szentlelket-valasztotta/

A Fesztivál programját folyamatosan frissítjük honlapunkon: https://szeretetlang.hu/esemenyek/
Kérjük, hogy akik különbusszal érkeznek, a parkolás tervezése miatt előre jelezzék érkezési szándékukat a 06 30 205 8170-es telefonszámon.
Ugyanígy kérjük a résztvevőket, hogy a kevés ülőhely miatt lehetőség szerint hozzanak magukkal kisszéket, ülőkét vagy pokrócot – utóbbit a szép füves terület miatt családok vagy fiatalok számára különösen ajánljuk.

A 11 órakor kezdődő szentmise főcelebránsa az aranymisés Mészáros Domonkos OP atya, a Szeretetláng nagy hazai apostola lesz!

Vendégelőadónk lesz Dariusz Dabrowski atya is, a lengyel Szeretetláng Mozgalom papi vezetője.

A Fesztiválon a zenei szolgálatot a soproni Exodus Zenekar végzi. Hálásak vagyunk nekik, hogy idén is elfogadták a meghívásunkat, mert zenei tudásuk, alázatuk, és a Szentlélek vezetésére hagyatkozásuk lehetővé teszi, hogy több ezren velük együtt imádjuk, dicsőítsük az Urat!

KÖNYVAJÁNLÓ – Dominik atya könyve – Megrendelhető a plébánián!